Vind de juiste verpakking voor jouw private label

Een goed product verdient een goede verpakking. De juiste verpakking zorgt voor betrouwbare houdbaarheid én maakt je product voor de consument of koper nog aantrekkelijker. Daarom kun je bij Fortuin niet alleen terecht voor het laten maken van je favoriete mint en snoep, maar ook voor het verpakken ervan.

Vind bij ons altijd een verpakking die het best bij jouw product en organisatie past. Onze experts helpen je graag.

Selectie van de mogelijkheden

Verpakkingsmogelijkheden Fortuin

Hierboven vind je een selectie van verpakkingsmogelijkheden. Staan je wensen er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. We geven je graag meer informatie over de optie en de private label mogelijkheden binnen Fortuin.

Ga voor duurzaamheid

Onze producten zijn steeds vaker duurzaam verpakt. Met onze Wilhelmina pepermunt in singlepack realiseren we bijvoorbeeld al een plasticreductie van 14.512 kg per jaar. En door deze singlepacks ook nog eens in een kartonnen dispenser te verpakken, komt daar een plasticreductie van 8.282 kg per jaar bovenop.

Dat is elke twaalf maanden maar liefst 22.794 kg minder plastic! De nieuwe papieren verpakkingen vergaan bovendien in de natuur, mocht er per ongeluk wel eentje uit een broekzak vallen. Wel zo prettig.

Op zoek naar verpakkingsmogelijkheden?

Rene Alkema, Commercieel Directeur Fortuin

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]