Het veelzijdige assortiment van Wilhelmina

Vorstelijke smaak sinds 1892

Fortuin ontwikkelde Wilhelmina pepermunt in 1892 voor het jubileum van Fortuin en de 12-jarige verjaardag van Koningin Wilhelmina. En met veel succes. Het pepermuntje maakte Fortuin hofleverancier en is inmiddels niet meer weg te denken uit menig assortiment.

Zelf Wilhelmina in de schappen? Neem gerust contact met ons op.

Maak kennis met Wilhelmina

Het assortiment van Wilhelmina is veelzijdig. Van losse muntjes tot blokzakken en van jubileumblikken tot zwart-witjes; ze dragen allemaal het Wilhelmina label. Door continue innovatie komen er regelmatig producten bij.

Duurzaam
Voor jong en oud
Hollands trots
Hoge kwaliteit

Duurzame innovatie

We blijven bij al onze merken, dus ook Wilhelmina, continu innoveren. Op het gebied van smaak maar ook verpakkingsmogelijkheden. Doordat de singlepacks van Wilhelmina duurzaam worden verpakt, is er elk jaar een plasticreductie van maar liefst 22794 kg. En door deze singlepacks ook nog eens in een kartonnen dispenser te verpakken, komt daar een plasticreductie van 8.282 kg per jaar bovenop. Daar zijn we trots op.

Maak gebruik van de mogelijkheden  

Zelf ook Wilhelmina in de schappen of een product ontwikkelen? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als producent en leverancier denken we graag met je mee. 


Fortuin

We blijven vernieuwen met een geheel suikervrij en vegan aanbod, maar ook met duurzaam verpakkingsmateriaal. Word ook expert in het ontwikkelen en produceren van mint en snoep. Zo draag je bij aan het verduurzamen van huismerken én Wilhelmina peperpunt.

Wilhelmina in de schappen?

Nico van der Wal, Nationaal accountmanager Fortuin

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]