Ontdek het brede assortiment van D.F. (Double Forte)

Dubbel zo sterk

Bij Fortuin maken we al sinds 1842 verschillende soorten snoep. Dat doen we voor private labels maar ook onder onze eigen merken. Ons merk D.F. begon met Engelse pepermunt en is inmiddels uitgegroeid tot een label met een breed scala aan mogelijkheden. Van after dinner mints tot hoestbonbons en van salmiak snoepjes tot vruchtenhartjes. Allemaal van de hoogste kwaliteit.

Breed assortiment – Van pepermunt tot hoestbonbon
Dubbel zo sterk – Als de Nederlandse variant
Meer dan pepermunt – Dankzij continue innovatie  

Zelf snel D.F. in de schappen? Neem gerust contact met ons op.  

Maak kennis met het brede assortiment

  • Pepermunt
  • After dinner mints
  • Salmiaktabletten
  • Hoestbonbons
  • Vruchtenhartjes

De geschiedenis van het merk D.F.

Fortuin startte met de productie van D.F. pepermunt toen we naast chocolade en koek ook pepermunt konden maken. Inmiddels is het merk en het assortiment al jaren aan het uitbreiden en bestaat D.F. uit veel meer dan pepermunt.

De naam D.F. komt van het Franse ‘Double Forte’ wat dubbel sterk betekent. Een passende naam, omdat deze vanuit Engeland overgekomen pepermuntjes dubbel zo sterk waren als de Nederlandse variant. D.F. staat dan ook niet voor ‘Dokkum Fortuin’, wat veel mensen soms nog altijd denken.

Maak gebruik van de mogelijkheden

Onze jarenlange kennis op het gebied van pepermunt en verschillende soorten snoep passen we graag toe. In onze eigen producten en merken maar ook voor private labels.

Gebruikmaken van het merk D.F. of onze productiemogelijkheden? We denken als betrouwbare producent en leverancier graag met je mee.


Fortuin

We blijven vernieuwen met een geheel suikervrij en vegan aanbod, maar ook met duurzaam verpakkingsmateriaal. Word ook expert in het ontwikkelen en produceren van mint en snoep. Zo draag je bij aan het verduurzamen van huismerken én Wilhelmina peperpunt.

We denken graag met je mee!

Nico van der Wal, Nationaal accountmanager Fortuin

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]