Ontdek de mogelijkheden

Als producent en leverancier denken we bij Fortuin altijd in mogelijkheden. Maak gebruik van bijna 180 jaar ervaring voor het ontwikkelen van verschillende soorten mint en snoep. Van hoestpastilles tot salmiakbonbons en van dextrose tabletten tot pepermuntkussens. Wij zetten met gemak een nieuw merk in de markt, voor een lage prijs. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze experts denken graag met je mee.

Zelf een eigen product ontwikkelen?

Bij Fortuin zijn er verschillende productie- en verpakkingsmogelijkheden. Je vindt bij ons bijvoorbeeld alle mogelijkheden om je eigen private label te realiseren of uit te breiden. Maar ook voor het toevoegen van een nieuw product aan een bestaande lijn of het maken van een product met je eigen logo of opdruk ben je bij ons aan het juiste adres.  

Je kunt bij ons terecht voor bijna alle product- en smaakcombinaties. Daarbij gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Onze mint experts brengen je graag verder.

Hoogwaardige ingrediënten
maken een kwaliteitsproduct

De producten van Fortuin voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. We voldoen aan de hoogste internationale certificeringen zoals BRC, IFS, Halal, RSPO en GMP+. Als voorloper in de voedingsmiddelenindustrie implementeerden we de HACCP norm al in de jaren negentig, ver voor het noodzakelijk was. En nog altijd staan vakmanschap, innovatie en kwaliteitsborging bij alles wat we doen bij ons voorop.

Ook kopen wij duurzame palmolie (RSPO) in. Door RSPO zijn er internationale afspraken om te streven naar een productie van palmolie die uiteindelijk in haar geheel duurzaam is.

Zelf een innovatief idee?

We denken bij Fortuin met onze jarenlange ervaring graag met je mee. Als producent en leverancier gaan we altijd voor hoge kwaliteit en een mooie prijs.

Neem snel contact op

Rene Alkema, Commercieel Directeur Fortuin

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]