Hip, vegan, suikervrij en duurzaam verpakt: Fortuin is dé trendsetter in de markt van refreshers 

Veel mensen zijn inmiddels bekend met Wilhelmina pepermunt. Onlangs vierde Wilhelmina Pepermunt haar 130-jarige jubileum. Geen wonder dat het pepermuntmerk met daarop de beeltenis van deze iconische voormalige koningin in combinatie met het koninklijk blauw van de verpakking, in veel keukenkastjes en auto’s te vinden is. 

Fortuin Dockum, de maker van het alom bekende pepermuntmerk, heeft met haar 181 jaar ervaring niet alleen fans in Nederland, maar ook op de internationale markt! 

Verfrissende smaken en producten 

Natuurlijk volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen binnen de categorie refreshers. Geen trend gaan we uit de weg en geen mogelijkheid is te gek voor ons. Dat is de belangrijkste reden dat onze producten perfect aansluiten op consumentenbehoeftes op vele andere plekken in de wereld, dat geldt zeker voor de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Vooral op de ISM (Keulen), PLMA (Amsterdam) en tijdens de Sweets & Snacks Expo (Chicago) was dat duidelijk merkbaar.  

Ook op de komende PLMA in Chicago (13 & 14 november 2023) zijn wij te vinden met verfrissende nieuwe smaken en producten (Booth F7819 – Sky Hall). Naast nieuwe smaken Crumbles, die vanwege de heerlijk zachte structuur op alle drie beurzen ontzettend populair bevonden worden, presenteren wij ook de suikervrije vegan powermints van Wilhelmina in heerlijke mint- en fruitsmaken.  

Deze producten zijn ook nog eens duurzaam verpakt in een kartonnen flip-top-box. Fortuin speelt hiermee in op allerlei relevante internationale trends binnen de categorie frismakers en is met deze innovaties met recht de verfrisser binnen de categorie. 

Nieuws & Media

Pepermunt als medicijn?  

Ongeveer 1 op de 10 kinderen in Nederland…

Lees meer nieuws

We denken graag met je mee!

Albert de Vries, Internationaal Sales Manager

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]