Een mintje van eigen merk

Bij Fortuin maken we regelmatig producten voor private labels, maar ook voor onze eigen merken Wilhelmina en D.F. kun je natuurlijk bij ons terecht. We gaan ook hier met meer dan 175 jaar ervaring voor de beste kwaliteit en innoveren continu.

Met Wilhelmina of D.F. kies je voor:

  • Kwaliteit
  • Keuze uit een breed assortiment
  • Innovatieve producten


Het assortiment van Wilhelmina is veelzijdig. Van losse muntjes tot blokzakken en van jubileumblikken tot zwart-witjes; ze dragen allemaal het Wilhelmina label. Door continue innovatie komen er regelmatig producten bij. Ons merk D.F. begon met Engelse pepermunt en is inmiddels uitgegroeid tot een label met een breed scala aan mogelijkheden. Van after dinner mints tot hoestbonbons en van salmiak snoepjes tot vruchtenhartjes. Allemaal van de hoogste kwaliteit.

Als producent en leverancier denken we bij Fortuin altijd in mogelijkheden. Daarom kun je bij ons niet alleen terecht voor onze eigen merken, maar ook voor producten voor private labels. Van hoestpastilles tot pepermuntballen en van salmiakbonbons tot suikervrije pepermunt, bijna alle product- en smaakcombinaties zijn mogelijk.  

Ga voor hoogwaardige ingredienten

Bij Fortuin gaan we voor de hoogste kwaliteit voor al onze producten. De producten van Fortuin voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. We voldoen aan de hoogste internationale certificeringen zoals BRC, IFS, Halal, RSPO en GMP+. Als voorloper in de voedingsmiddelenindustrie implementeerden we de HACCP norm al in de jaren negentig, ver voor het noodzakelijk was. En nog altijd staan vakmanschap, innovatie en kwaliteitsborging bij alles wat we doen bij ons voorop.

Daarnaast kopen wij duurzame palmolie (RSPO) in. Door RSPO zijn er internationale afspraken om te streven naar een productie van palmolie die uiteindelijk in haar geheel duurzaam is.

Ons merk in jouw schap?

Rene Alkema, Commercieel Directeur Fortuin

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]