Alles voor jouw private label

Ben je op zoek naar een klein rechthoekig snoepje met perziksmaak? Of ga je liever voor een vegan pepermuntje met een eigen stempel? Je vindt bij Fortuin alle mogelijkheden om je eigen private label te realiseren of uit te breiden. We denken graag met je mee over de beste keuzes voor jouw product en markt.

Ontdek de mogelijkheden van Fortuin

Ben jij op zoek naar nieuwe innovatieve mogelijkheden voor je merk? Er is voor jouw label of product waarschijnlijk nog veel meer mogelijk dan je denkt. Bij Fortuin vind je:

  • Volop productiemogelijkheden
  • Jarenlange ervaring als producent en leverancier
  • Lage prijs, hoge kwaliteit
  • Strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid
  • Wereldwijde ervaring met private labels

Maak gebruik van onze expertise

Een private label van Fortuin is altijd perfect afgestemd op jouw wensen als retailer. We kijken samen met je naar de productiemogelijkheden, de verpakking en distributie.

Daarbij maken we gebruik van onze ervaring met andere private labels en belangrijke merken als D.F. en Wilhelmina Pepermunt. We maken samples die we aan je voorleggen voor we tot productie over gaan en blijven altijd het gehele hele proces nauw betrokken. Alles voor de beste kwaliteit.

We produceren producten voor grote merken en ketens en zijn met onze eigen Wilhelmina Pepermunt al sinds 1892 hofleverancier voor het koninklijk huis.

We denken graag met je mee!

Rene Alkema, Commercieel Directeur Fortuin

+31 (0)519 – 29 44 55 | [email protected]

Onze verfrissende producten