Assortiment

Wilhelmina pepermunt

WP product range

Al meer dan 120 jaar staat het product Wilhelmina pepermunt voor een frisse smaaksensatie met een koninklijk tintje. Wilhelmina pepermunt werd in 1892 ontwikkeld door de firma Fortuin ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van het bedrijf en als hommage aan de toen 12-jarige Koningin Wilhelmina. Op elk pepermuntje is dan ook het portret van Koningin Wilhelmina te herkennen. Het eerste kistje Wilhelmina pepermunt werd aangeboden aan het Koninklijk Huis. Dit viel zo in de smaak bij de Koninklijke familie, dat Fortuin in 1896 het predicaat Hofleverancier ontving. Tot op de dag van vandaag is Fortuin nog steeds Hofleverancier en zijn de Wilhelmina pepermuntjes nog altijd vorstelijk van smaak en alom verkrijgbaar.


SILSil_ZwartWit_Pastilles_800x600 2

Een selectie van karakteristieke ingrediënten leidde in 2016 tot de smakelijke vondst van 6 kenmerkende zilte pastilles. Deze kenmerkende pastilles zijn in het snoep schap te vinden onder de naam SIL. Alle SIL producten zijn uniek van smaak, 100% natuurlijk en gemaakt met uiterste zorgvuldigheid en passie.

 


Fortuin

Naast de merken Wilhelmina pepermunt en SIL en onze private labels, leveren we ook een aantal zoetwaren onder de merknaam Fortuin. Een selectie van deze items vind je hieronder.